yandim allah yandim yatamiyorum 

kapat
  1. Nuri Üstünses ve Muzaffer Sarısözen'in kaynaka kişi oldukları sivas yöresi türküsüdür.

Yandım Allah Yandım Yatamıyorum

Yandım allah Yandım Yatamıyorum
    Gençlik elden çıktı tutamıyorum
    Yarin bahçesinde bir bülbül idim
    Alındı dillerim ötemiyorum

Bugün kara gözlü yardan ayrıldım

Yarin bahçesinde üçgül biterse
    O gülün dalında bülbül öterse
    Benim vadem yardan evvel yeterse
    Mezarım başına sür sinelerin

Bugün kara gözlü yardan ayrıldım
    #613107 (kara hilal, 06.09.2006 22:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandim allah yandim yatamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandim allah yandim yatamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandim allah yandim yatamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandim allah yandim yatamiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kadinlarin haz noktalari » carsaf carsaf » wookie » haydi ne duruyorsun » athletic bilbao » josep guardiola » rast pesrev » limewire pro » sol frame » yapilmis en aptalca dalginlik » and all things will end » 16 kasim 2008 ales » 18 kasim 2008 izmir depremi » 23hapo » jucy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » robert traylor » izlanda » fox tv » gupe gunduz » abandi damat » mahfaza » kemalizm » genc siviller » emlakci » metroda kitap okuyan artist » alevi » sacma batil inanclar » rurouni kenshin » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » buz parmak » kerhane » cem yilmaz » kunta kinte » terorizm » happy christmas