yandaki okul servisi 


kapat
  1. orta okul - lise zamanlarında her servis kullanmış öğrenci ne demek istediğimi anlayacaktır. Son dersin bittiğine dair zil çalar. Bıkkın öğrenciler servislere azmanlar gibi koşuştururlar. derste ölü olan öğrenciler bu zil ile bir anda tekrar vücut bularak depreşirler. Servislerin içini hayal edin. Bu servisler okul kapısından ayrıldıktan sonra, öğrenciler iyice de azgınlaşırlar. okul dışı ya hani. güzel güzel şöför cem abileri öğrencileri evine bırakacakken cem de bilir öğrencilerin her an bir olay çıkarma ihtimallerini. ya arkadakiler öndekilere kızdırır, sataşır ya öğrenciler camlardan sarkar biri görüp şikayet eder, ya öğrenciler dışarıdaki yayanlara laf atar v.s

    işin en garip kısmı iki servis okul dışında yan yana geldiğinde yaşanır aslında. bunlar kedi ile köpeğin yan yana gelmesi olayına benzer. kesin bir sataşma bir kesişme olur. bilmemne lisesinin öğrencileri her zaman kendilerini bilmemne lisesinden daha iyi göstermek ister. iyiden kastım çalışkanlık falan değil. zıpırlık, yaramazlık, tembelliktir kriterler. Genelde bir servisin öğrencileri laf atar diğerine. ışıklarda durmuş iki servisin şöförü de tetiktedir. bir olay çıkarsa ? bir an önce yeşil yansın da bitsin bu gerginlik ister cem gibiler. ışık yanar dert büyür. öğrenciler kendi servislerinin daha önde gitmesini istediklerinden cem abilerinin üstünde baskı oluştururlar. cem abileri ve diğer servisteki şöför ister istemez olayın atmosferinden etkilenirler ve o zamanların en popüler 45 lik hit i ile bir yarışa girerler. genelde kaybeden servisin şöförü ''trafikte şaka olmaz'' gibi savunmalarda bulunur. şayet yarışı kazanırsa olay değişir. ''cem abi sen iyisin bayağı ya'' gibi tepkilerle gaz alan cem genelde servis şöförü bıyığı altından pis pis gülerek schumaher ile olan akrabalığını servisteki öğrencilere inceden hissetirmek ister.
    #4068445 (hendrix, 10.10.2008 01:33 ~ 01:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yandaki okul servisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yandaki okul servisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yandaki okul servisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yandaki okul servisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hoptek » son killanma tarihi » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » eric carmen » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » franky four fingers » hesap ver » babanin harclik verememesi » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » actua soccer 2 » nika hatipli » masal » hayattaki en guzel anlar » banihana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » when the tigers broke free » l theme b » yagmur sesi » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » seyh riza » abdullah gul » muslum baba bandanasi » yaran facebook gruplari » dumtek » 23hapo » igrenc espriler » pazar » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » aci soz » cankiri caddesi » mysql server has gone away » yasak meyve » sevgili » yurtkur » salaga yatmak