yalandan 

kapat
  1. tdk demiş ki;
    1- Gerçek olmayarak, yapmacık bir biçimde, oyun olsun diye, yalancıktan, sureta.
    2- Gösteriş olsun diye, özen göstermeden, önem vermeyerek, üstünkörü.
    #1522274 (redwinemania, 13.04.2007 14:05)

© 2008 - uludağ sözlük

yalandan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalandan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalandan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bos salladim doluymus » kir kalbini ver elime » tekrenkturkuaz » acz ve fakr » sarah palin » rakimalboga » meet me in kafkasin onu » limit » fetullah gulen » aba guresi » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » anestezi » anima » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alaturka mavzer » ulusozluk nba fantasy league » bl » broadway da muzikal izlemek » fc nitra » ne bileyim ben » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » filmleri hayata uyarlamak » 80 lerde cocuk olmak » depr » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » gelecegin bi yuzyil sonrasi » yalardag » alisilmadik seyler » ergenekonu savunuyorum mutluyum