yaklasik 

kapat
  1. "en yakın ifade ile, tahminen, büyük ihtimalle, aşağı yukarı" gibi anlamları olan kelime.
    #267932 (asiti kaçmış kola, 21.05.2006 22:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaklasik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaklasik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaklasik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaklasik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» time warp » what else could we ve said » ulker coko misket » avignon tiyatro festivali » evet » ayabakan » dunya bir gundur o da bugundur » bursa nin islamci marketleri » sokakta dondurma yalayan afet » kurt sorununa cozum onerileri » harbi » narsizm » dunyanin vajinasi » ahmet hakan coskun » altini cizmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » youtube un kapatilmasi olgusu » quantum of solace » jb » sadece turkiye de gorulen olaylar » bim » marty friedman » a101 » nukleer » gaza gelip olmayan basliga entry girmek » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » sevgiliyle uyumak » trt radyo 3 » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » lynyrd