yahut 

kapat
  1. Veya,ya da.
    #222839 (italiano, 08.05.2006 23:23)
  2. (bkz: yakut)
    #624717 (painkiller, 11.09.2006 11:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yahut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yahut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yahut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yahut. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ozgurlugun hissedildigi anlar » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » linger » 29 kasim 2008 » haggar » state of play » rab » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » dost » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » ruh hastasi » mirc taki erkek nickleri » justin timberlake » kardinalist yaklasim » latife hanim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seyin seysinin seysi » supermen » son ada » kiz hepsi senin mi » hakan albayrak » biyopolitika » kirik kalpler basligi » dunyabizim com » jainizm » bugun git yarin gel » onceki gunun begenilen entryleri » delikanli engin » klostrofobi » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » beni unutma