yaglari kasa cevirmek 

kapat
  1. efendim koca bir yalandır. vücut yapmaya yeni başlayanların klasik sözüdür.

- iki avucuyla göbeğindeki yağları tutarak, abi yağları kasa çevirecem.

madem bilmiyosun, bilmediğini dile getirme, yağ yağdır,nasıl kas olsun, hiç senin aklın alıyomu bunu!
    #3330800 (DAMENN, 28.04.2008 16:37)
  2. yağlar yol verdiğiniz sürece vücuttan gidici besin depolarıdır, o yağlar* kas olduğu zaman başa bela olmaya adaydır.

özenilmemesi şiddetle tavsiye edilir.
    #3330807 (dr_neo7, 28.04.2008 16:39)
  3. hem yanlış bir uğraştır, hem de oldu da gerçekleşti, korkunç bir görüntü kirliliği yaratacaktır.

önce istenilen görüntüye yakın bir kiloya inilmeli, sonra incelen bölge kasa çevrilmelidir.
    yoksa body yapan tipler gibi bacağım kadar kolunuz olur.

bu demek değildir ki zayıflarken spor yapma. tabi ki spor yapıcaksın ama (bkz: kardiovasküler) egzersiz kapsamındaki egzersizleri yapmalısın. karnın yağlı yağlı, sen onu eritme kas yap. oooldu!
    #3330813 (brunglace, 28.04.2008 16:41 ~ 17:35)
  4. bir türlü beceremedim şu işi. göbek aynen duruyor.
    #3330883 (wolf55, 28.04.2008 16:59)
  5. -abi yağları kaşa çevirecem.
    +nasıl olcak lan o? kastır oğlum.
    -yok abi yeni okudum, bu yağların hepsi kaş olacak.
    +gene sözlükteydin demi salak herif,
    -nerden anladın abi?
    +olum kaş değil len kastır o, türkçe karakter sorununu yanlış anlamışşındır sen.
    *
    #3330902 (KisiselBirIleti, 28.04.2008 17:02)
  6. yağlı insanların bu yağlardan kurtulup onlardan kas elde etme rüyasıdır. ancak, şöyle bir şey vardır, ya da yoktur ben uydurdum ; "yag kasa dag tasa cevrilmezmis!"
    #3330975 (children of condom, 28.04.2008 17:29)
  7. benim bildiğim en iyi yol "seks"
    #3418961 (ditty, 19.05.2008 19:31 ~ 19:32)
  8. sağlam egzersiz ve vücut geliştirme programları sayesinde yağ kütlesini kas kütlesine çevirme işlemdir. mümkündür ancak azim ve gayret ister. ilk 1-2 ay metabolizmanın alışma dönemidir. sonraki aylarda faydası fazlasıyla görülür. *
    #3418973 (bleak poison, 19.05.2008 19:35)
  9. sağlam bir diyet, sıkı bir cardio yapmadan mümkün olmayan etkinliktir. ayrıca sadeca diyet ve cardio yetmemekte, clen, carnitine, nod, ventolin..tarzı yağ yakıcılar mutlak suretle alınmalıdır. ben gözümü çok kararttım sen bana en etkilisini söyle dersenizde alın size en etkilisi; pgf2a-dinolytic . şansınız varsa demir sertliğinde kaslar elde edebilirsiniz, şansınız yoksa ölürsünüz- buradaki ölme mecaz anlamda kullanılmamıştır, bizati gerçek anlamında kullanılmıştır, ölürsünüz.

kıyak geçme editi: sıkı bir irade ve growth-igf takviyesiyle kısa bir sürede mümkün olan etkinliktir, bundan ölmezsiniz. sadece cebiniz yanar.
    #3419337 (Akustikmolotof, 19.05.2008 21:00 ~ 20.05.2008 20:19)
  10. utopya'da yaşayan kilolu insanların umududur. vakit kaybıdır...
    #3419343 (toptan korkan basarili kaleci, 19.05.2008 21:01)
  11. mümkün olmayan çevirmedir. yağ dediğin egzersizle eritilir veya liposakşın yöntemiyle emdirilir.
    farazi farazi konuşmalar ondan sonra.
    #3419369 (masalcini, 19.05.2008 21:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaglari kasa cevirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaglari kasa cevirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaglari kasa cevirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaglari kasa cevirmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karinin evi terketmesi » oss 2007 » sahibini belli eden basliklar » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » sol elle entry girmek » sol frame e mode istekleri » zookeeper » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » sozlukteki kurt dusmanligi » baslik ve nick uyumu » ugur isilak » ali ayse yi seviyor » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » state of play » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » solmak » libido » barack obama turkmus » gitmek ve gelmek arasinda » galat i meshur » ayse sule bilgic » mozart kv » fantastik facebook gruplari » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » gemlik fayi » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » sarap icerken amin diyen insan » bilgisayariyla konusan insan » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi