x y homo com 

kapat
  1. +18 bir $aka sitesi. misal bir erkeğin adını x yerine, soyadını da y yerine yazıp www.x.y.homo.com olarak "anaa x, lan senin adına bi site kurmu$lar len" deyip gönderiyorsunuz ve o arkada$ınızla ilk görü$menizde alnınızın çatına citonk diye bir kafa yiyorsunuz.
    #1426209 (sen bana bu diyemezsin, 18.03.2007 16:09)
  2. msn de bi arkadaşınızdan sizin isminizle başlayıp .homo.com olarak biten bir link geldiğinde bi git cay koy dediğiniz fakat linke tıklayınca karşınıza büyük puntolarla isminizin yazılı olduğu* * bir sayfa açan internet sitesi.
    #1431505 (niedy, 20.03.2007 00:22)
  3. sub domain mantığını iyi kullanan zeki bir veletin yaptığı site.

lakin o velete önerimiz server güvenliklerine dikkat etsin , neme lazımdır.
    #1431512 (altobelli, 20.03.2007 00:23)
  4. acilen kapatılmadığı halde "you are officially gay" uyarısı veren site. ben müziğe daldım ondan şeyettimdi.
    #3159629 (vakanuvis, 18.03.2008 21:16)
  5. mahkeme kararıyla engellendiği söylenen site.
    #3159772 (DoCToRALoNe, 18.03.2008 21:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x y homo com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x y homo com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x y homo com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x y homo com. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 19uncu yuzyilin en erotik resmi » erkan ocakli » kirli sepeti » esegin sikine kelebek konmasi » z tv » kadinlarin haz noktalari » universite yillarini ozlemek » kevase ruh » deniz ve mehtap » arka siradakiler » tombis » michael dawson » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » nu cizerken erekte olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sivastopol sokagi » cem mumcu » sozlukteki kurt dusmanligi » nefes alsin yeter » kac kisiyiz biz » yaran okul muduru laflari » 0532 » arti oy vermenin huzuru » melis birkan » scream » oznur kalender » time warp » fuck buddy tarafindan terk edilmek » climax » kuka