x in yeri 

kapat
  1. lokanta açacakların isim için başvuracakları formul.
    #3978424 (karin, 18.09.2008 14:57)
  2. y sinin yanıdır.*
    #3978523 (infectus, 18.09.2008 15:19)
  3. x tarafından işletilmekte olan yer.
    #3978526 (destination unknown, 18.09.2008 15:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x in yeri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x in yeri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x in yeri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x in yeri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turbo » kadinlar seks icin cildiriyor » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » yoruba » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » sarap icerken amin diyen insan » cekirdeksel » seyh riza » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » nagra » toni kroos » barack obama turkmus » facebook a bikinili resim koymak » fethullah gulen » kuresel kriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cellat » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » bkz baskili tisort » pati cekmek » nocturne » basibozuk » ozge ozsagman » alternatif cinsel organ lakaplari » ayrilik acisi » nur cintay akoz » ben bu yaziyi sana yazdim » libido » malum olmak » devletime katil dedirtmem » chp logosu desenli carsaflar