william adama 

kapat
  1. edward james olmos tarafından inanılmaz başarılı bir şekilde canlandırılan battlestar galactica karakteri. Dizinin belki de en derin adamıdır. Cümlelerini güzel analiz etmek gerekir.
    #1556615 (double cross, 23.04.2007 00:48)
  2. posbıyıklı haline ayrı bir hayran olduğum battlestar galactica'nın kaptanı. çoğu dizide olduğu gibi yaşlı bilge rolünü bu dizide kendisi oynamaktadır. derin anlamlar taşıyan cümleleri ile ileri düzeyde bir komutandır. candır. tecrübe abidesidir. gerektiğinde hem insanlara hem cylon'lara ibret alınacak dersler vermektedir.
    (bkz: battlestar galactica)
    #1896295 (pierrepare, 10.07.2007 00:13)
  3. "Never was there so great a man who was shot in the chest by a hot asian chick. Twice."
    ~ oscar wilde on Admiral Adama

(bkz: uncyclopedia)
    #3983987 (double cross, 19.09.2008 19:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

william adama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. william adama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu william adama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about william adama. Copyright of the articles are belong to their authors.

» akbank » sikilmis gotun davasi » oglum benim » kenderuntanbul » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » fenerliyim ama tedavi goruyorum » yari turbanli kadin » yengec dansi » kriz enlemesine gecti » ayrilik kolay mi » a la folie pas du tout » eski sevgililerle simit oynamak » basliga gore oy vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yade » olcay baykal in tesetture girmesi » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » yabgu » yazar oldunuz » biyopolitika » kirli sepeti » cem mumcu » karagucu » issiz adama kizini vemeyen baba » sinavdan once uyuyamamak » hatiralar sarmis 4 1 yanimi » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » schenklears » hamidiye alaylari