what is to you 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wh
  2. wh questions
  3. whack
  4. whack your boss
  5. whad ya say
  6. whale
  7. whale acilisi
  8. whale rider
  9. whale shark rhincodon typus
  10. whale watching

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what is to you başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what is to you ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what is to you nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what is to you. Copyright of the articles are belong to their authors.

» toni schumacher » personel servisinde uyuyan adam » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » tehzil » statik smiley » ozgur ruh » ugur dundar » gozunu acmayanin gotunu acarlar » kv » sansim olsa kiz dogardim » turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » turkiye de krizin nicel gostergeleri » fleissig » bagirsaklarini desmek » telsim tribunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ikindi » biyopolitika » ko gotune rahvan gitsin rahsan gelsin » ayrilik acisi » collateral » diogo luis santo » mete tuncay » merkantalizm » hyundai getz » crzytarantla » engin baytar » boxer yazilari » quantum » dessembrae » beyaz muslumanlar