what is happening here mister ulan 

kapat
  1. ne oluyor ulan burda demenin ingilizce versiyonu.
    #2493288 (mulayim, 20.10.2007 02:41)
  2. bir bayram aydogmus klasiği

+ evladım vat ar yu doing ya
    - şey hocam vi ar tolkin ebaut bu soru

(bkz: meram anadolu lisesi)
    #2493348 (chatin, 20.10.2007 02:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

what is happening here mister ulan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what is happening here mister ulan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what is happening here mister ulan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what is happening here mister ulan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » tombul ile tombis arasindaki farklar » icat cikarmayin » bim in insanliga kazandirdiklari » recep tayyip erdogan » mutluluk » kumelenmek » un chien andalou » selim kurtulan » baskaca » grup seks partisinde acikta kalan mal » mondstern » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayalet gise » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » heart » huseyin uzmez » marley shelton » huri sapan » karl marx and spencer » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » mirc taki erkek nickleri » collateral » kederli ruh » sohodo » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » turk ailesinde salon kavrami » soverek ayrilanlar