waste 

kapat
  1. ing. harcamak, (zamani, parayi) bo$u bo$una tuketmek
    #421742 (tatasoy, 13.07.2006 15:52)
  2. ing. 1.artık madde
    2.israf etmek
    #655927 (fdngnr, 22.09.2006 09:03)
  3. radiohead in offical merchandise lerini satan site.
    #3537367 (radiohead, 14.06.2008 15:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

waste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about waste. Copyright of the articles are belong to their authors.

» henrik nielsen » beni unutma » el camino » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » tombis » theodor herzl » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » okula veda partisi » imkb » youtube un kapatilmasi olgusu » bir baslik daha acarsan vururum » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » kafkasli » fanatik futbol taraftari olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » smothered mate » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » nuri bilge ceylan » ergenekon orgutunun lideri » heart » turkiye nin en komik kadini » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » telepati » nur cintay » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » recep tayyip erdogan » hyundai i20 » gereksiz eksileyen yazar » kathryn bigelow » can t stop