walkers 

kapat
  1. ingiltere'de lays benzeri bir cips türü değişik değişik çeşitleri vardır bunun. hele bitanesi kremalımıydı ne midemi bulandırmıştı ama fena değildir yine de.
    #1316551 (hipernova, 17.02.2007 19:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

walkers başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. walkers ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walkers nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about walkers. Copyright of the articles are belong to their authors.

» selcuk universitesi » a101 » toni kroos » haggar » gaza gelip olmayan basliga entry girmek » vok baligi » insan dusunen bir hayvandir » baklava yerken ayran icmek » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » cagan irmak » melih selcuk » domination nation » kenneth andersson » amee » fok katliami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eku » vangelia pandeva dimitrova » beni unutma » gemi » erdal ozyagcilar » fotokritik » turk askeri teroriste teslim olmaz » galatasarayli olup caktiranlar » mustafa kemal ataturk » kac kisiyiz biz » lancel » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » yaziyorum oyleyse varim » aslinda bir konu var » iab