vumar in oglu timar 

kapat
  1. seri eksi oy veren goralı.

(bkz: gora)
    #608182 (fth, 04.09.2006 23:26)
  2. (bkz: hem de vumar ın oğlu timar)
    #649611 (kara gozlu bezelye, 20.09.2006 00:32)
  3. gora da bahsi geçen gay halk kahramanıdır; lakin ismi konusunda hala tam bir fikir birliği yoktur, mesela ben hala bumar ın oğlu timar diyorum bu arkadaşa.
    #4042277 (Disco Inferno, 04.10.2008 01:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vumar in oglu timar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vumar in oglu timar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vumar in oglu timar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vumar in oglu timar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » dost » surucu kursu » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » sozluk yazarlarinin itiraflari » melis birkan » alternatif sirt yazilari » ilter turkmen » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » kufurlu entry e hayir » kisa yoldan olum teknikleri » mankurt » melina nin bustu » huseyin uzmez » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » entry ye cevap niteliginde entry girmek » jakobenizm » youtube un kapatilmasi olgusu » muhabbetin agzina sictin » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » olanca » reserve requirements » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » isin bilimci » erken yasta olgunlasmak » dokundugun her seyin altin olmasi » lynyrd » yamaha midnight star