volkanik goller 

kapat
  1. kaleci volkan`in iceri aldigi gollerdir. boyle golleri sadece o yer.
    #838149 (Aktif matkap, 09.11.2006 23:00)
  2. fenerbahçeli kaleci volkan'ın sürekli salak saçma hatalarla yediği gollerdir. bunlar vonkanik goller olarak litaretürde kendine yer edinmiştir.

edit; ilk entry yi okumadan entry girmek.
    #2968135 (LOL OL, 07.02.2008 23:20 ~ 23:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

volkanik goller başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. volkanik goller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volkanik goller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about volkanik goller. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tshirt yazilari » kederli ruh » ergenekon orgutunun lideri » mintaka » yahudiler » kurt sorununa cozum onerileri » kingdom dates » electric blue » migfer » ahmet kanneci » olurmuuu » feristah ruh » kimi kimi » gay ruh » son ada » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nefes alsin yeter » 3 hurel » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » killi erkekleri sevmeyen kizlar » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » avsa » yeni moda » caba uzerine » kara kuvvetleri komutanligi » attirmayi seviyorum » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » winnie the pooh » veli kucuk » jainecohen » materyalist bunyelere atilan tokat