volkan sen 

kapat
  1. bulent korkmazın paf takıma gönderip takım bul demesinin ardından birkaç hafta sonra yerine gelen samet aybaba tarafından takıma konduktan sonra, son haftalardaki formunu 1 aralik 2007 kasimpasa bursaspor macinda devam ettirip bursaspor formasıyla ilk golünü atmış oyuncu.
    #2651813 (city walk, 01.12.2007 22:13)
  2. kısa boyu olması dolayısı ile topla hızlı hareket eden bir futbolcu. 25 kasim 2007 bursaspor konyaspor macinda bir ara acaba gelip bana da çalım atar mı diye korktum. adam konyasporlu herkesi geçti. bu geçişler egoizme ve bencilliğe dönüşünce taraftarın tepkisi de "yuh artık, yeter"e dönüştü. olsun bence devam etsin. denesin. özgüveni çok iyi bir özelliği. bi süre sonra tecrübe ve fizik güç de kazanır. o zaman topu daha az kaptırır. daha az tepki görür. ve o zaman bursaspor takımı'da bir sol kanat kazanır. *
    (bkz: pişecek abisi)
    #2651836 (sokullu, 01.12.2007 22:20)
  3. beşiktaş maçında ağzımı bozmama sebep olan genç futbolcu. pas atmayı sevmeyen cristiano ronaldo vari hareketleri çok seven önü açık bir futbolcu.
    #2678766 (RockBursa, 09.12.2007 02:51)

© 2008 - uludağ sözlük

volkan sen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. volkan sen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu volkan sen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp nin her seyi ozellestirme meraki » bugunun cirkin kizi yarinin profesoru » din subayi » sirf cinsel ozgurluk icin akp ye muhalif olanlar » bildigin gibi degil » oldboy » emanuela de paula » gundogdu » 1000 turk lirasi » lee hazlewood a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games