vitrinde duran antika bardaklar 

kapat
  1. evin kızına zul olan bardaklardır.
    -anne manyak mıyız biz bunları kullanmayacaksak niye ikide bir tozlarını alıyoruzz?alıyorum hatta ben
    #2734678 (nihan, 23.12.2007 14:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vitrinde duran antika bardaklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vitrinde duran antika bardaklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vitrinde duran antika bardaklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vitrinde duran antika bardaklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bebegin kisiye yakismasi » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » kukunla oynama siser » semih cumhuriyeti » sozlukte kaliteli kiz yazarin bulunmamasi » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » born in a morning hall » gecen gun yine sevisiyorum » erkegin asik oldugunda yaptiklari » baklava yerken ayran icmek » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » ozel okul ozel hoca dershane ve etud » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » football manager » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vucut gelistirme » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » pervane » urk » sayfa goruntulenemiyor » vurdumduymazca osuradurmak » all by myself » hakiki tosun pasa benim » yurtkur » quantum of solace » futbol asla sadece futbol degildir » mushrooms » babam ve oglum » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » objebi