vhaeraun 

kapat
  1. Gizlilik ve hırsızlık tanrısı. drow'ların taptığı tanrılardan biri. Maskeli lord.
    #2153223 (double cross, 18.08.2007 05:41)
  2. annesi llothu öldürmek için bir çok plan yapmış,ancak bu suikast girişimleri yalnızca annesinin takdiriyle sınırlı kalmış, kuraltanimaz kotu bir dusuk seviyeli tanri.
    (bkz: unutulmuş diyarlar)
    #3066132 (dark darkest darko, 27.02.2008 15:58)
  3. ayrıca kendisi underdark'dan haz etmez, drowların yeryüzünde yaşamasını ister.
    #3834173 (double cross, 18.08.2008 12:50)

© 2008 - uludağ sözlük

vhaeraun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vhaeraun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vhaeraun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isine gelmeyince isine gitmemek » kayip 2 askerin olu bulunmasi » anayasa madde 66 » dream theater » morgan de sanctis » mutfak robotu » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » nerede bu 8 bin yazar » erkek kadin dogumcularin zor evlenme nedenleri » topyekun savas » aydin sayili » makale araniyor duyurulari » morfin » son » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sakaryaspor » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » jack bauer » arka siradakiler » bos daglari bombalamak » roshan » bu tabi sadece bir iddia » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » cocukken yapilan salakliklar » kizil anka » the fountainhead » senden cocugum olsun istiyorum » 18 » birbirine benzeyen unluler