verdim gitti 

kapat
  1. kiz istemek olaylarında sıkça söylenen, kızı bir mal, bir eşya gibi gören zihniyetin ürettiği söz.
    sanki pazardan inek alıyoruz da, pazarlık yapıyoruz.
    #685556 (asiti kaçmış kola, 02.10.2006 01:28)
  2. üniversiteyi kazanan birde eve çıkmak gibi bir aktivitede bulunan kızların ilk sevgili bulduklarında yaptıları davranıştır.hepsi için tabi ki geçerli değildir fakat çoğunun böyle yaptığı görülür.
    #703674 (snoptik, 07.10.2006 02:22)
  3. hayvan pazarlarında kolların kopma noktasındayken satıcının pes ettiği durumdur...
    #703681 (Baravi, 07.10.2006 02:24)
  4. kiz isteme noktasina kadar alinan alinmis verilen verilmistir.***
    #1131711 (the harpoon, 10.01.2007 02:31)

© 2008 - uludağ sözlük

verdim gitti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. verdim gitti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verdim gitti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuncay guney » roma guzeli » mikhail kodorkovski » sozluk genelleme yeri degildir » ferman padisahin daglar bizimdir » kiz arkadasina buz parmak alan sevgili » selam ben allah » camp lazlo » entelektuel » fatal sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci