valla afferimmdir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. valla bak
  2. valla
  3. valla lan
  4. kuveys valla
  5. aga valla para yok
  6. valla kanyonu
  7. valla billa
  8. valla ben degilim o
  9. valla biliyordum
  10. yok abi valla olmaz

© 2008 - uludağ sözlük

valla afferimmdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. valla afferimmdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu valla afferimmdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saclari kazitmak » sevgilinin eski sevgilisi » ne olacak bu fener in hali » fenerbahce » ickisine ilac attigi erkege tecavuz eden kadin » kurtleri sevmeyen turkler » kac yil oldu » kendini ilk bulusmada opturen kiz » zencilerin sozlukte yazar olmasi » yorgandan ev yapmak » bestrafe mich » google maps for mobile » the fountainhead » active worlds » bana ellerini ver » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kitap okurken muzik dinlemek » guiza nin 5 aurelio etmesi » jelena jankovic » lan » ellen » uludagsozluk alayi » issiz adam » mutlulugun resmi » aral ithalat » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » arteta » taraf » gsg 9 » bursaspor » atlanta