unsleeping 

kapat
  1. mükemmel bir "ms john soda" şarkısı...
    (sümükdoku, 27.04.2006 12:19)
  2. öldürücü sözleri şu şekilde Ms john soda şarkısı.

Keep on running
    A piece of a line
    When I'm unsleeping
    I wish you could stay

I'm running away
    From the words of my mind
    Thinking in circles
    Nothing to find

Sleepless for them,it's push in me on
    Well I see you thinking
    Thrill is gone

You say,it must hurt
    I know and it does
    I'm running away
    I'm running away
    I'm running away
    .
    .
    .
    (sümükdoku, 27.04.2006 12:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seri eksi oy veren ibne » masa tenisi » ezginin gunlugu » sinan ozbek » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » pelikan silgi » soruya soruyla cevap vermek » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » issizlik krizi » turhal in tarihi eserleri » kill for you » ask eskitir beni » hayatini kazanmak » sins of omission » preeklampsi » 12 eylul 1980 » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » 1862 » running up that hill » kan » cocukken yapilan salakliklar » sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » gelmis gecmis en iyi sarkilar » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » universite senligine ulkucu saldiri » cemal safi » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » kendim gibi olmak istemiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa