uludaglica 

kapat
  1. hayali bir rock grubu.hexagram, hendrix, manson, zall dan olusan grup.lars ulrich eger bu entry gorurse uludag sozlukten lica icin telif hakki isteyecegi,zall in da babalara gelecegi,sozluge el konulmasi an meselesi olucak grup.muhtemelen zall in bizi satacagi,ben bunlari tanimiyorum,lars bokunu yiyim sozlugumu kapama diye yalvaracagi durumdur.
    (Hexagram, 02.06.2006 00:40)
  2. (bkz: lead guitar)
    (hendrix, 02.06.2006 00:42)
  3. (bkz: lars ın sözlüğe dava açması) (bkz: napster a benzedik)
    (hendrix, 02.06.2006 03:18)
  4. an itibari ile radyosu acilmasi dedikodulari donen grup ve sozlugun radyosu.
    (Hexagram, 23.07.2006 20:48)
  5. fiyatta anlaşamadığım oluşum.kendileri kaybetmektedir...***
    (gazoz_kapagi, 23.07.2006 20:53)
  6. götümüzde patlayan radyo olu$umu.bo$una umutlanmayınız lütfen.
    (radiohead, 23.07.2006 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» plan yapmak » real zaragoza » marketable » kahretsin federaller geldi » murat soydan » atlas » evcil hayvan » ct » tek kulaklikla mp3 dinlemek » nar i ney » haksizsam haksizsin de » lost » brighter discontent » dorduncu nesil olmadiklari icin ovunen yazarlar » leyli » bluevelve » anani sikecem » marul ekmek » parve » schizo » south park » abo aga » tum insanlar ayni anda osurursa olabilecekler » gol » diyalektik materyalizm » ridiculously » bina » sozlukteki eurovision sorunsali » barhal kilisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa