ukte doldurmanin verdigi sorumsuzluk 

kapat
  1. ukte doldururken , normal entry girerken duyulan hassasiyetten bir parça azad olma duygusudur.ukteydi , yazılarak bu sorumsuzluk nedeni sözlüğe duyurulur ayrıca.*
    #1247912 (laedri, 02.02.2007 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ukte doldurmanin verdigi sorumsuzluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ukte doldurmanin verdigi sorumsuzluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ukte doldurmanin verdigi sorumsuzluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eyup beyazit ilkogretim okulu » o kadar guvenilen entry nin yalan olmasi » seri eksi oy veren orospu cocugu » soz sukutsa gumus altindir » harry potter and the half blood prince » dum spiro spero » 13 temmuz » 21 agustos 2008 » recep tayyip erdogan » let down a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games