tv de veled i zina furyasi 

kapat
  1. veled i zina,yani evlilik dışı çocuk sahibi olma,son günlerde tbmm gündeminde bile yer almıştı.sebebi de toplumda evlilik dışı çocuk sahibi olmanın giderek kanıksanan bir davranış haline gelmesiydi.suçlu olarak da gayrı meşru çocuk sahibi olan ünlüler ve bunların haberlerine geniş şekilde yer veren magazin medyası gösteriliyordu.ancak dikkatlerden kaçan bir durum var.ekranlardaki yerli diziler veled-i zina kaynıyor.tv'lerin topluma yansıttığı bu hep aynı konular,hep aynı çarpıklıkların bu furyada nasıl bir yol izleyeceğini görmektense,aptal kutusunu bir nebze de olsa hayatımızdan çıkarmak caizdir kanımca...
    #131376 (endless, 25.03.2006 17:04)

© 2008 - uludağ sözlük

tv de veled i zina furyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tv de veled i zina furyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tv de veled i zina furyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oksururken balgamin karsidakine firlamasi » crazy » basimi ortuyorum beynimi degil » tasima turklerle degirmen donmez » seovi » tutunacak son dal » destina » toplumda hic falsosu olmayan insan » oguzhan tercan » hospitalizm » isten eve donmus baba davranislari » somatizasyon » yugoslav futbolu » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzun ince bir yol » gill » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » ibne dersin kizar da sikersin aldirmaz » komunistler akp lilerden daha serefli » sozlukteki bolucu patlamasi » ruzgardasavrulanyaprak » sinestezi » sezen aksu » sozlugu felsefecilerin basmasi » sizofreni » bir turk ile bir yunan arasindaki farklar » sebahat tuncel » sozlukteki eski sevgili takintisi