tuncay merdan elele hep beraber seysel e 

kapat
  1. Tuncay özkan ve merdan yanardağ isimli yardımcısı, eski ozgur gundem yayın yönetmeni uludalsı (!) arkadaşın, çalışanların parasını ödedikten sonra kalan bir milyon dolarcıkla şeysel adalarına gitmeleri durumunu ifade eden tezahür(-at)tır. Şeysel'de ikditara islamcılar geçmiş tuncay abi, rejim elden gidiyor koş belki ekmek çıkar. *
    #3392623 (cehennemi kundaklayan, 13.05.2008 17:49 ~ 17:50)
  2. merdan yanardag tuncay'ı yarı yolda bırakıp belcika'ya, roj tv'Ye; yani yuvasına döneceğinden dolayı şeyşeller'e beraber gitme hayali yarım kalacaktır.
    #3392636 (enderun sevgiler, 13.05.2008 17:52)

© 2008 - uludağ sözlük

tuncay merdan elele hep beraber seysel e başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tuncay merdan elele hep beraber seysel e ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tuncay merdan elele hep beraber seysel e nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir giren bir de girmeyen pisman » central european daylight time » reese witherspoon » 30000 eksiyi nasil aldim » benim o » cunku » hassan adams » copy paste » potansiyel pic erkek isimleri » perdesiz bas gitar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci