tuh anasini satim 

kapat
  1. başımıza talihsiz bir olay geldiğinde sarfedebileceğimiz söz.
    #239838 (doktor sağbırakmayan, 13.05.2006 15:53)

© 2008 - uludağ sözlük

tuh anasini satim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tuh anasini satim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tuh anasini satim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kucukluk sanrilari » psikofarmakoloji » damda darth vader ile dovusen eski sevgili » tegetsel konusma » robert garcia » prestij » dig lazarus dig » hiperkinezi » siyasetin insani yozlastirmasi » uye lol » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » sanri » kari isterem » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » ama askim yok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kasimda zirve baskadir zirvesi » necrofili » altizlara verilebilecek isimler » burnu havalarda insan » halklarin kallesligi » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » kimiz icer ata binerlerdi » anadolu rangers » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » vignette » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » damardan giren eski sevgili » uludag sozluk copcatanlik servisi » tatarlarin turk olmalari