bochumda oynayan çek sol kanat oyuncusunun soyismi. tam adı filip trojandır. schalke 04ten trranfer oldu bochuma
prezervatif markası

hilary duffın çantasında da varmış

http://www.gossiplist.com/blog2/archives/005873.html
allah belasini versindir.
(bkz: truva atı)
http://www.bilisimterimle...yar_bilgisi/bilgi/76.html
1 adet client ve 1 adet server programdan oluşan zararlı programların belki de en kötüsü.

client program ile çeşitli fonksiyonları ayarlanan server programı kurbana gönderilir, kurban bu server programını açtığında program kurban bilgisayarda* bir port açar ve bu porttan gelecek komutları dinlemeye başlar. kurban bilgisayar her internete girdiğinde trojan ı gönderen heykır arkadaşa ip adresi mail yoluyla ya da başka bir yolla gönderilir. heykırımız da client programı kullanarak server progragramının çalıştığı bilgisayara bağlanır ve bahse konu bilgisayarda çeşitli işlemler yapabilir.
pis bir virüs...
ayıklaması kolay ama çok çabuk bulaşabilen.
bilgisayarımın içine z.çmayı becerbilmiş lanet virüs. tam ayıklandı bitti derken bilgisayarı açıp kapamanızla birlikte yeniden doğuyor şerefsiz.

(bkz: çok dertliyim be sözlük) * *
nasıl başa çıkılır acaba diye kara kara düşündüren meret. *
en vasıfsız lamerlerin kullandığı alet. çoğunluğu c++ ** ya da delphi ** ile yapılmıştır,soket programlamanın en basit yöntemleri kullanılarak yapılan bu program işletim sisteminin kütüphanelerindeki komutları (bkz: api) (bkz: dll) kullanarak bilgisayarın (bkz: pc) kontrolünü uzaktaki birisinin eline verir.cd tepsisini açarlar, dosyalarınızı okur/siler, ekrana mesaj atar, e-mail banka vs.. hesabınızın şifrelerini ele geçirir kişisel kullanıcılara zarar verirler.
(bkz: romen trojan) *
genelde şerefsiz pc istismarcıları tarafından kullanılan zararlı yazılım. mesela bir crack'e ihtiyacınız var ve bir sitede görüp seviniyorsunuz ama bir bakıyorsunuz trojan çıkıyor. ne yapılmalı? şimdi öncelikle şunu iyi bilmek gerekiyor; trojan diğer virüsler gibi pc'ye girer girmez iş yapmaz. exe halinde olurlar ve bu exe dosyasını çalıştırdıgınız anda pc'yi istila ederler. yani dosyayı çalıştırmadıkça işleme girmezler. eğer bir anti-virüs kullanıyorsanuz bu anti-virüs bunun trojan olduğunu siz daha .exe'yi çalıştırmadan söyleyecek ve dosyayı silecektir. bol trojansız günler dilerim *
bir sality değil.
ubuntu ile hiç göremediğim yazılımdır.
Back orifice UDP kullanırken, diğerlerinin tamamına yakını TCP bağlantısı kurar.
prezevatif markası:

gül gül öldük *

http://flash.astream.net/tgames/movies/movie2.html
çok kalmaz yeni nesil bir yazar.

başlık açıp devamını entry ile getiriyor. acımazlar sana bülent, üzerler senii, yıpratırlarr. *
uludagsozluk kullanici adimdir.
bulaşırsa tarama yaptırın.
sırf bunlara engel olmak ve sistemden temizlemek için ayrı programlar var çünkü antivirüs programları neredeyse hiçbir işe yaramıyorlar.

sisteme girdikten sonra bu tür programlarla çok kolay temizleniyorlar ama sisteme verdikleri hasar en iyi olasılıkla can sıkıcı, genellikle de candan bezdirici oluyor.

bu nedenle çoğu kullanıcı çareyi format atmakta buluyor ancak bu da pire için yorgan yakmaktan farksız. yapılması gerekenler;

1- trojan yediğinizi fark ettiğiniz anda bilgisayara reset atın. öyle yeniden başlatla falan değil, düğmeden ya da direkt power supply'dan. yeniden başlatmaya kalkarsanız ram'deki veri hdd'ye geçer.
2- windows yeniden açıldığında** malware karşıtı iyi bir programla sisteminizi taratın. malwarebytes'ı öneririm. hem hızlı hem de çok etkili.
https://www.malwarebytes.org/
3- tarama ve temizlemede başarılı olduktan sonra windows'u normal başlatın. hasar kontrolü yapmak için bilgisayarınızı güzelce bir kurcalayın. windows güvenlik merkezi ne durumda, sürekli açık olan programlardan çalışmayan var mı, kullanmadığınız hâlde webcam'inizin ışığı yanıyor mu, ram ya da cpu'da aşırı kullanım var mı...
4- 3. şık çok güvenilir sonuç vermez. trojan gözlemlenebilir bir iş yapmıyor olabilir. buna karşın bu 4. adım en önemlisi. sistem geri yükleme. bilgisayarınızın adam gibi çalıştığından emin olduğunuz son noktayı seçip geri yükleyin.*
5- 4. şık işe yaramazsa el mahkûm format atacaksınız.

tekrar tekrar söylüyorum: antivirüs programı denen dallamalar trojan ve diğer pek çok malware'e karşı kendilerini bile korumaktan acizdir. zamanında kaspersky gibi en sağlam antivirüs programı yüklü bilgisayarımı trojan'a kurban vermişti. iki gün önce de avast'la aynı şey başıma geldi. en azından bu kez sistem geri yükleme ile format atmadan kurtuldum.
kaspersky reisin affetmediği minik kuklalardır. Hain heykırların emellerine alet edilmişlerdir.
truva atının eline su dökemez.
uyduruk piyasa virüsleridir. sıradan bir virüs programı ile çözülebilir.
Bitcoin.trojan denen bir musibet ortaya çıktı bilgisayarı iyi sömürüyor ona dikkat edin.
Bana göre bir insantipidir. Bu tipler size çok iyi niyetli gorunurlera ancak sizi kolayca manipule edip duygusal manada somurebilirler. Fark etmesi cok zordur siz fark etmeden burnunuzun dibine kadar girerler. Dune kadar guven duydugun birinin aslinda art niyetli oldugunu farketmek insanda paranoyakça bi tutuma neden olur hatta sosyal anksiyeteye kadar varabilir. Bu tip insanlara karsi bagisiklik kazanmak ve yasanabilecek yikimlardan erkenden kurtulmak hayli zordur. Islerini ustaca yaparlar. Gozlemlerime dayanarak bu kisilerin ozelliklerini annelerinden aldigini dusunmekteyim.