tripleks 

kapat
  1. birbiriyle bağlantılı 3 kat anlamında kullanılan kelime.
    #711564 (pilotmont, 08.10.2006 19:39)
  2. fakir adamı tribe sokan ev
    #866163 (relax, 16.11.2006 12:26)
  3. yeterince büyük olmayan villa çeşididir.
    #3868578 (cemsbg, 25.08.2008 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

tripleks başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tripleks ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tripleks nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the gates of istanbul » beni susarken bolme » antares alisveris merkezi » 300 » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » mulayim » mesut bakkal » max payne » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » bir sifat olarak kazim » burada allah yok peygamber de tatilde » insan neden degisir » bilgi ve belge yonetimi » nefesim nefesine » money » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk dizisi cekmek icin gerekenler » last fm » kuru mahmut efendi kahvecisi » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » a nick » tatilde calismak » enderun sevgiler » felsefenin tesellesi » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » ak akcenin kara gun icin olmasi » fatih kacan » vampir yarasa » ataturk un karga kovalarken olmesi » deus sive natura » tikilerin pusi takmasi