bugün

birbirine benzeyen aynı klansmanda iki aracın karşılaştırması. sorun çıkartmaması açısından toyota auris bir adım öndedir.
Karizmasıyla leon 5 adım öndedir.
iki araç arasındaki karşılaştırmadır. on yıllık toyotacı olarak auris mi bilmem de toyota'dan şaşmayın derim. net.
illa birinin seçimi varsa auris elbette.
toyota yı seven birisi olarak maalesef leon diyorum.
Auris.

niye bilmiyorum amk. ikisine de hiç binmedim.

güzel ismi var auris'in. aslında leon da iyiymiş lan. tip olarak kafa kafaya giderler. leon lan leon. şaka şaka. auris iyidir. ama daha pahalı herhalde. bak bakalım pahalı mı. pahalıysa auris'i al. paran yoksa siktir et leon da iyi. aslında leon da iyi de işte. Fransızların dı da sonra satıldı mıydı lan seat. ne olduydu ki. ispanyol muydu yoksa. ispanyolların araba markası var mı ki acaba. niye yok. ipneler top peşinde komaktan araba üretmiyorlar demek ki. ispanyollar araba yapsa araba isimleri de toro olur amk. yaratıcı değil ipneler. gerçi biz de Toros var. acaba o da toro'dan mı geliyor ki. neyse. monoloğumu sikiyim.
ikisini de kullanmış biri olarak ankete hayır auris'e evet diyorum.
leon'un sileceklerinde bir çok hızlı bir de çok yavaş ayarı var. orta kademe yok. benim için önemli bir ayrıntıydı.
sağlamlık konusunda * japonların üstüne tanımıyorum fakat vw grubundan çıkan son leon'da çok estetik duruyor.
Toyota. seatın servis ağı iyi değil. Toyotanın parçası kolay bulunuyor. Edit: bu bencedir.
arabayı alacak kişinin yaşı çok önemlidir. toyota sağlamlığıyla ön plana çıkmaktadır yılladır. diğer bütün alanlarda leon diyebiliriz.

alıcıya not: hocam gözün kapalı leon fr alabilirsin.
Leon'un duruşu yeter..
edindiğim bilgiye göre toyotanın ölüsünün bile para ettiği fakat seatın satış anında sağlamının bile zor elden çıkarıldığıdır.