top n coke 

kapat
  1. bu sene roke n coke a placebo nun geleceğini duyan bir elemanın lafı.olaya kulak misafiri olmuslugum vardır.diyalog aşağıdaki gibidir;

k.e : bu diyaloğun kahramanı komik elemanımız
    p.s : soradan anladığım kadarıyla placebo sever eleman ( nam-ı diğer kızdırlmak istenen kişi)

k.e : olm sen bu sene kesin top n coke a gidion mi
    p.s : o ne beaa
    k.e : placebo gelio ya ehuehuehue hani rock n coke ehuehuehue
    p.s : komik mi bu şimdi!! kaç saat düşündün!! fazla zorlamadın dimi o küçük beynini!!
    k.e : eee...sey.. ben hani.. su acıdan sey etmiştim... ne bagrıon bea
    #552637 (Crucify ExcalibuR, 18.08.2006 08:35 ~ 08:37)

© 2008 - uludağ sözlük

top n coke başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. top n coke ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu top n coke nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah allah diye bagirarak otobuse kosmak » bugday yagi » sozlugun ateist olmasi » turkiye » sevgiliden ayrildiktan sonra atilacak son sms » gundem turban olmasaydi olacaklar » sifat tamlamasi » bekle bizi istanbul zirvesi » fakirligini ortmek icin oruc tutan insanlar » universite sinavinda hurma yiyen kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games