ton 

kapat
  1. 1.Bir metre küp hacminde ve + 4 °C'deki arı suyun ağırlığı.
    2.Bin kilogramlık ağırlık birimi.
    3.insan veya çalgı sesinin yükseklik,alçaklık derecesi.
    4.Konuşmada sesin duyguları belirtecek biçimde çıkması.
    5.Bir rengin koyuluk veya açıklık derecesi.
    6.Ses titreşimlerinin yükselip açılması,titrem.
    #129075 (italiano, 24.03.2006 11:33)
  2. bir balık türü.
    #354872 (koko, 18.06.2006 03:31)
  3. (bkz: ton ton ton dardanel ton)
    #354874 (spectracef, 18.06.2006 03:37)

© 2008 - uludağ sözlük

ton başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ton ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ton nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendini sms karaktesi gibi hissetmek » o simdi guvercin besliyor » atakoy cumhuriyet lisesi » shake my tree » yanlis anlasilmamak icin kardesim diyen kiz » sozluk yazarlarinin itiraflari » sludge metal » kecioren teleferigi » seni aldattim diyen sevgiliye soylenecek ilk soz » spk lisans belgesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci