bugün

kendine yazık etmiş kanaldır.
yeni yayın dönemindeki kadro oldukça sağlam fakat yine de izlenilebilitesi tartışılacaktır.

görsel
mutasyona uğramış kanaldır. tam bir evhanımı kanalına dönmüştür. bir ay önce frasier ve seinfeld oynanan saatte şimdi petek dinçöz var. (bkz: yazıklar olsun kaderin böylesine)
ulusal kanal olma sevdasıyla kalitesinden ödün vermiş olan kanal.
En iyiler Türkiye'nin En Yeni Televizyonunda.
TNT Televizyonu; yepyeni ve iddialı içerikleriyle değiştirdiği ekranını
24 Ocak Pazartesi günü izleyicisi ile buluşturuyor.
bir zamanlar cnbc'nin alternatifi olmasına karşın öyle bir evrim geçirmiştir ki bırak cnbc'yi artık fox'un bile alternatifi olamayacak kanaldır.

halbuki yeni açıldığında supernaturel, lost, judging amy ile acayip umut vaadediyordu. neyse artık cnbc-e2 ikilisinin değerini daha iyi anlamış oluruz hem. kısfmet
gün itibariyle kendi mına koymuş kanaldır.
bu kanalda da mehmet ali programları, desti izdivaçlar başladı ya daha ne diyim. daha geçen gün millete övüyodum süper kanal, aşmış kanal, house' u ve birkaç diziyi burdan takip ediyorum diye. kendini bozdu.
sinirim hala geçmemiştir bu kanala karşı.yeni amblemi de kanal d çakması olmuştur.
yakın zamanda başımıza bu türden gelebilecek başka bir durum için (bkz: cnbc-e nin ibo show u yayınlaması)
merak ettimde söyle bir yayin akisina baktim. dest-i izdivac'lar, essek arilari ballar petekler. ekranda gözükmeyen, adi sansasyona karismis, medyanin sakiz gibi cigneyip cigneyip attigi, yüzüne bile bakmadigi tipleri toplamis huzuruna. toplama kampi masallah. baktim da yabanci diziler hep gece 12den sonrasina sutlanmis. ya benim icin sorun degil, ben zaten bu kanala muhtac degilim de ne güzel izleyenler vardi. Seslendirme yapan adam var birde. O karizma sesiyle bu programlarin ismini agzina aliyor ya peh. Abi git ordan ya, istifa et ne bilim yazik ediyorsun sesine.
hem ingilizce okunuşu hem de tükçe okunuşu kulağa hoş gelen kelimedir.
akıllara ac/dc'yi, tv kanalını ve patlayıcıyı getirir. dinamit ile özdeşlemiştir zihnimde.
alternatif olabilecek bir tv kanalı iken sıradanlığı seçmiş olan tv kanalıdır. allah akıl fikir versindir. sonuçta para konuşur.
izdivaç programlarına yer vermeye başlayan kanaldır.
sloganı "bomba gibi kanal" olsa, hani kimse yadırgamaz.

(bkz: serbest çağrışım)
filmden çok reklam veren kanal.
(bkz: #10558336) yazık oldu tnt'ye.
TV ekranındaen başa aldığım kanaldı, birbirinden güzel yabancı filmleri izliyordum zira. Dün ahlakı bozulmuş mehmet ali erbili görünce yazık oldu dedim. Artık izleyici kitlesi artar bu kanalın.
son yapılanlarla içine sıçılmış kanal. logosu da çok kötü üstelik.
Tam avrupa standartlarında derken izdivaç programı,Mehhmet Ali Erbil ile program gibi saçmalıklar çıkartan kanaldır.
ne güzel yabancı dizileri yayınlıyordu. house falan iyi götürüyordu kanalı bence ne gerek vardı; mehmet ali erbil'in iticiliğine, petek dinçöz'ün kendini beğenmişliğine.
muhteşem yabancı filmlerin gösterildiği,gündüz Hope&Faith Malcolm in the Middle , akşamları House,lost,Damages... gibi muhteşem dizilerin var olduğu kanal idi. Maalesef artık di'li geçmiş zaman kullanıyorum çünkü son çalışmalarla kanalın içine edildi!!!
sahibinin oraya buraya harcıyacağı para çokmuş dediğim saçma kanal. amerikadakiler görse isim haklarınıda geri alırlar o derecede kötü.
her gün 20.15 de sinema çıkan kanaldır.
kurşunu kafasına sıktı, bir de gitti harakiri yaptı; yetmedi, kendini uçurumdan aşağı attı. kısaca intihar eden kanal.
mehmet ali erbil'le seneliği 4 milyon tl ile anlaşan kanal.
normal bir bir medya çalışanı hayatının sonuna kadar çalışsa o parayı kazanamaz.
yuh diyorum!