tipitip i ismet inonu ye benzetmek 

kapat
  1. en şahane duygulara sahip kişilerin yaptığı içgüdüsel eylemdir. içten içe yapılır. kimseye söylenemez. tepkilerden korkulur. zira, bu kanıksanamayacak bir gerçektir. evet tipitip ismet inönü'ye feci halde benzemektedir. var mı itirazı olan?
    #3705687 (sonika, 23.07.2008 01:39)

© 2008 - uludağ sözlük

tipitip i ismet inonu ye benzetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tipitip i ismet inonu ye benzetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tipitip i ismet inonu ye benzetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocuklarin aglarken vites artirmasi » eqin » can sikintisindan 31 cekmek » mirkelam » estrojen » la vida es una lenteja » bakir kazan » barlar sokagi » salvador dali » sermayenin ulusal kokeninin oldugu gercegi » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » yaran entryler » bir muhendisin hayati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bes parasiz » aduket ceken damdaki eski sevgili » birisi beni surekli artiliyor sanki » gerontofili » kemal sunal replikleri » gunahim ol benim » czech national basketball league » volkan demirel » wireless nargile » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » otimik durum » dam diye olup biten sevgili » hic bizimkini yediniz mi » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci