this year s model 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah in insanlari model model yaratmasi
  2. year over year
  3. car of the year
  4. year
  5. year zero
  6. year of the rat
  7. man of the year
  8. the new year
  9. 69 erotic year
  10. in the year 2525

© 2008 - uludağ sözlük

this year s model başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. this year s model ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu this year s model nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran diyaloglar » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » eve » dereizm » zeka kupu » bizar sanrilar » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » grand theft auto online » poseidon dan kacis » there s a place » geranium » carsten jancker » hayrunnisa gul » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » dolores o riordan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grand theft auto iv » leave a comment » alisamadim » gunun sozu » aksak tirtil » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » shashkin » itu sozluk » metin culhaoglu » amnezi » goncoloz » broadway da muzikal izlemek » opet » kitap okumayanlardan sabun yapmak » arka sokak