the sweetest punch 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. punch
  2. sweetest sin
  3. planters punch
  4. sweetest perfection
  5. the sweetest ass in the world
  6. sweetest ass in the world
  7. planter s punch
  8. the sweetest victory
  9. punch line
  10. the sweetest thing

© 2008 - uludağ sözlük

the sweetest punch başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the sweetest punch ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the sweetest punch nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diferansiyel denklemler » yiyecek » karbon » abreaksiyon » ece temelkuran » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » devrim arabalari » ben melamet hirkasini » radyo sol » bedensel sanrilar » cagla sikel » fc brasov » moldovya » page hamilton » demirhindi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jigga » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » ergenekon cetesi » classy goth » aktutun baskininda ergenekon parmagi » amsterdam » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » alisilmadik seyler » tutunamayanlardan » rap vitamin » kahve » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » kirli » yasa ici