the protector 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. protector
  2. radix protector
  3. ben 10 protector of earth

© 2008 - uludağ sözlük

the protector başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the protector ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the protector nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » kizilmaske » altinci nesil yazarlar » kiz olmak » yabanci gruplarin turkce mealleri » imper » bekaret onemsizdir diyen kiz » horozu cok olan koy » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » wurth » kisveye burunmek » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » neden hala » linet » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayat » cok zor uyanan insan » asansor kullanmayi bilmeyen insan » genetik determinizm » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » trinidad tobago milliyetciligi » all i ve got to do » janos eckmann » nina s tragedies » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » kirik cikik olsa duramazsin » yerli teknik direktorlerin yukselisi » 1900 efsanesi » hayati