tempo of the damned 

kapat
  1. exodus'un her şeyi ile mükemmel albümü. albümde kötü parça yoktur

01. scar spangled banner
    02. war is my sheppard
    03. blacklist
    04. shroud of urine
    05. forward march
    06. culling the herd
    07. sealed with a fist
    08. throwing down
    09. impaler
    10. tempo of the damned
    11. dirty deeds done dirt cheap
    #1353102 (Slayerized, 27.02.2007 00:46 ~ 00:52)
  2. exodus un açık ara en iyi albümüdür, benim nezdimde bonded by blood gibi efsanevi bir albümün üzerine çıkmış, ayrıca exodus un da değişebileceğini göstermiştir.
    #2166192 (Disco Inferno, 20.08.2007 16:27)
  3. war is my sheppard ' ın varlığının bile albümü en iyi exodus albümü yapmaya yetmiş albümdür.
    #2166204 (rejected, 20.08.2007 16:28)
  4. * bambaşka bir exodus albümü. blacklist gibi olağanüstü bir şarkı var bu albümde. sonra bir diğer olağanüstü throwing down ve war is my sheppard var.

dinlemeye doyum olmaz bu albümü.
    #3704879 (motorkafa, 22.07.2008 23:15)
  5. adamlar onca yıl sırf böyle bir albüm yapabilmek için mi beklemiştir yada böyle bi* albüm ancak 12 sene bekleyip ateşte yavaşça pişerek mi yapılabilir bilemiyorum lakin piyasaya çıktığı yıl trash metali hortlattığını söylemek yanlış olmaz.54.21'lik süresi sonunda boyun ve omurilik ağrısı garantidir.
    #3711103 (accelerated, 24.07.2008 01:48)
  6. steve (zetro) souza'nın adeta cartman'a dönüştüğü albümdür bu. blacklist dinleyin, hak verirsiniz.

ne de güzel albümdür. taş gibi!
    #3974410 (motorkafa, 17.09.2008 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

tempo of the damned başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tempo of the damned ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tempo of the damned nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman batur » gem of true sight » reinkaos » football manager 2008 » pc » idris i bitlisi » dinazorus » kosheen » faati » semahat geldiay » gol amina koyim be » kesfedilmek » bon iver tarzi baslik acma rehberi » acarlar bp » odtu de kizlar teklif ediyormus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » sirince » ana baba baci abi kardes gibi zall » nikita dagina tirmanin » yavuz seckin » kalimerhaba radyo » yaran fikralar » hadise acikgoz » rambo okan vs bebek okan » olimpik havuz » the best damn thing » adanali » ceci n est pas une pipe » arsmahal » ruyada dis hekimi gormek