telekoma kafam girsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ab ye kafam girsin
  2. kafam girsin
  3. msn e kafam girsin
  4. youtube a kafam girsin
  5. camiye kafam girsin
  6. hacker a kafam girsin
  7. dunyaya kafam girsin
  8. gri ekrana kafam girsin
  9. 14 subat a kafam girsin
  10. david stern e kafam girsin

© 2008 - uludağ sözlük

telekoma kafam girsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. telekoma kafam girsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu telekoma kafam girsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo sol » gunaltay » butafor » still loving you » realpolitik » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » pkk li buldun mu keseceksin » bayram sabahi » turkcell » 550 ytl lik turban » akgun akova » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » ug » resimler ve hayaller » besiktasliyim sigara iciyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » var misin yok musun christina aguilera » estel » fortunate » jeff buckley » gecen yil bu zamanlar » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » pes 2009 beta » osman mumtaz rakmetil » pippa bacca » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » pleasure slave » yeni hayat » over the hills and far away » ozgurluk ve dayanisma partisi » chris keller