tarihte 

kapat
  1. geçmiş zamanda anlamında kullanılır.
    #3253765 (sen bana bu diyemezsin, 10.04.2008 15:34)

© 2008 - uludağ sözlük

tarihte başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tarihte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarihte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » genel menajer degil gonul menajeriyim » umut sarikaya » sozlugu karistirmak istemek » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » sehit annesi olmak » erkek delisi » caylak olmamak » dunyanin en mutevazi adami » please mister postman » fatma aliye » necaxa » kim nerede » yabanci gruplarin turkce mealleri » fifa 09 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » theophraste renaudot » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » ntv spor » izlanda nin satisi » deniz yilmaz » kime derler sana derler » bir sifat olarak kazim » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » eskisehir » kalbim yok » sonraki blog » mustafa kemal bayirbag » of ulan of » yutkunmak