tanrikent universitesi 

kapat
  1. Uludağ Üniversitesi görükle kampüsüdür . Hani derler ya allahın * ettiği yer diye işte orası burasıdır.
    #1791596 (nekrofili, 19.06.2007 19:47)

© 2008 - uludağ sözlük

tanrikent universitesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanrikent universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanrikent universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben hep 17 yasindayim » butcher s hook » lahmacun ile viski icmek » kadin gerektiginde erkeginin ayagini yikamali » bak yuru git kavga etmek istemiyorum » yaran lokanta isimleri » mulayim » kiz arkadasina bir hayvanmis gibi davranan erkek » ne muhalefet olsa yaparim » tekerlegin icadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games