tamam tamam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tamam lan tamam ergenekon yok
  2. tamam tamam sustum
  3. tamam mi
  4. haa tamam asl
  5. tamam be uff
  6. tamam mia
  7. tamam da
  8. tamam kes
  9. 5 6 2 tamam
  10. tas tamam

© 2008 - uludağ sözlük

tamam tamam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tamam tamam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam tamam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» regl sancisi cekenlere oneriler » basliklari alt alta okumak » cocuklarla girilen diyaloglar » batiskaf » bilgi yonetimi onlisans programi » jan devrim » ihsan oktay anar » gogus killarini yolmak » davidoff » silikon yorgan » sozumona » irkci saman ile irkci musluman savaslari » fatih kacan » hasan kurtulmus » gelmis gecmis en buyuk grup » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » global kredi krizinde ergenekon parmagi » keske fener de olsak » turkiye de internet sozluk kulturu » hasan mezarci » firindan yeni cikmis ekmek » wings of god » schizo » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » bininci entry » ilk ucus » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » seri katil oldurmek » sonraki blog » molla kaabiz » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek