talimhane tiyatrosu 

kapat
  1. Yönetmen Mehmet Ergen'in istanbul'a ve Türk Tiyatrosuna kazandırdığı, perdelerini ilk kez 1 Haziran 2008'de 'kız tavlama sanatı' adlı oyunla açan, çiçeği burnunda tiyatrodur.

'Kız Tavlama Sanatı'nda büyük usta Engin Cezzar'ı da sahnede görmek heyecan vericidir.
    #3723551 (speechbubble, 26.07.2008 12:50 ~ 12:56)

© 2008 - uludağ sözlük

talimhane tiyatrosu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. talimhane tiyatrosu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu talimhane tiyatrosu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saclar da uzamis » yuriko omega » burclar uyusmadigi icin evlenmeyen insanlar » stanimir stoilov » surgun gibi masallarda » live your life » hakem elestiri egrisi » mustafa kemal ataturk » tu kaka bana » t i » google ofke kontrolu » gig bag » orhan miroglu » odien » kanirtmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osman nuri uzunlar » beni sev » bardak cevirmek » kocaeli universitesi muhendislik fakultesi » almanlar golf oynayinca biz de oynamis sayildik » donsun » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » annenin montun cebinde cakmak bulmasi » huseyin yayman » sapka yapamayan cuheyla » youtube de ki sacma japon videolari » daniel gonzalez » igrenc reklamlar » seray internet cafe » anket hala sicak cok uzaklasmis olamazlar