tabii yersen 

kapat
  1. şu sıralar fındık tanıtım grubu tarafından hazırlanan reklamların aganigi naganigi ayarındaki sloganı.
    #1366199 (hayvan adam, 02.03.2007 18:35 ~ 18:38)

© 2008 - uludağ sözlük

tabii yersen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tabii yersen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabii yersen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkek berberinin dirsege yaslamasi » righteous kill » pablo escobar » izmir turkuleri » uludag sozluk eskisehir zirvesi » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » black tooth » evlenmek isteyen yazarlar » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » amsterdam » devlet memuru » necirvan barzani » priapizm » duygusuz kiz » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yetersiz tatar » bininci dunya savasi » mustafa karasu » aduket ceken damdaki eski sevgili » echinoidea » second life » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » caylak » ulu chat » somatopaknozi » damien marley » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » zeynep tokus » lukas podolski