bugün
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi35
- hoşlanılan bir bayana nasıl mesaj atılmalı15
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri21
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi31
- profil fotoğrafı neden olmuyor yahu8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı14
- octavio ponce de leon8
- halkın döviz alması yasaklansın11
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları19
- mehmet şimşek için 3 kelime yakıştır8
- kemalist düşmanları18
- anın görüntüsü8
- fotokopici bi erkek13
- beybi leydi8
- beni özledin mi canım sözlük11
- en kötü şarkılar12
- sözlüğün en eli güzel kızı15
- camide bira içen chp li8
- türkiye'nin ab sürecinin süresiz dondurulması12
- devlet bahçeli bir tutarlılık örneğidir9
- düşün ki o bunu okuyor13
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer10
- shakespeare nin aslında şeyh pir olması9
- tecrübeli yetkili geldi tecrübeli yetkili geldi9
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı28
- dedikodu yapan erkek15
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası95
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- selam arkadaşlar neler yapıyorsunuz9
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz9
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı20
- kemalist çocuğu9
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik8
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar10
- psikiyatri servisinde tanışılan kız15
- sırrı süreyya önder8
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
(bkz: terminator 2)
efendim sıvı metal alaşımlından mamuldür. dokunduğu herşeyin şeklini alır sonrada onu yok eder. ayrıca arkasını polis teşkilatına dayamıştır. her türlü nypd imkânı emrine amadedir. dünyaya gelir gelmez kapağı memuriyete atmıştır. emekliliği vardır. sigortası vardır. devlete güvenmektedir. aynı zamanda o patlattığı kamyon falanda üstüne zimmetlidir. onu derhal yaptır lan. adamın azına sıçarlar. mahpus kalırsın. yemin ederim bak. ama neticede temiz iştir. gerçi gecesi gündüzü yoktur ama olsun adam robot zaten yorulmuyor. bence sen boşver john connor ı falan. bide bi kız buluruz sana robotik penisinle tatmin et tatmin et dur. maaşında var. süper.
efendim sıvı metal alaşımlından mamuldür. dokunduğu herşeyin şeklini alır sonrada onu yok eder. ayrıca arkasını polis teşkilatına dayamıştır. her türlü nypd imkânı emrine amadedir. dünyaya gelir gelmez kapağı memuriyete atmıştır. emekliliği vardır. sigortası vardır. devlete güvenmektedir. aynı zamanda o patlattığı kamyon falanda üstüne zimmetlidir. onu derhal yaptır lan. adamın azına sıçarlar. mahpus kalırsın. yemin ederim bak. ama neticede temiz iştir. gerçi gecesi gündüzü yoktur ama olsun adam robot zaten yorulmuyor. bence sen boşver john connor ı falan. bide bi kız buluruz sana robotik penisinle tatmin et tatmin et dur. maaşında var. süper.
terminator 2 filminde sarah ve john connor'i yok etmeye calisan, t800'un bir ust modeli olan ve halk dilinde civa adam olarak taninmis karakterdir. goruntu efektleri 3d studio max ile yapilmistir.
Robert Patrick'e cuk oturan karakter. soğuk ve mimiksiz, cansız bir yüz ifadesi. ayrıca bu robert'a fakültedeki rolü de süper olmuştu.
terminatör 2 filmindeki akışkan sıvı özelliği gösterebilen robotun modeli.
terminator 2 the judgement day filminde robert patrick tarafindan canlandirilan android.
terminatör 2 filminin karizmatik kötü terminatörü. sıvı metalden mamul olduğundan zırt pırt şekil değiştirebilmekte ve zaman zaman akma, parmaklıklar arasından sızma, boynunu sıvı faza geçirip uzun mesafeden hayvani kafa atma gibi akla ziyan hareketler de çekmekteydi. bir de motosikletle uçarak helikoptere dalmıştı. ayrıca da pek acımasızdı.
robert patrick tarafından canlandırılan film karakteri. bir üst modeli t-1001 ise Shirley Manson ile hayat bulmuştur.
en sağlamı ise t-x'dir elbette. kristanna loken be boru değil.
en sağlamı ise t-x'dir elbette. kristanna loken be boru değil.
babamın bile unutamadığı tek film karakteri. adam bütün ayrıntısıyla hatırlar. efsane bir filmden, efsane bir karakter. canlandıran aktörün de, buna katkısı göz ardı edilemez.
mahsun kırmızıgül'ün filminde olması kendisi için eksi puan oldu. yakışmadı. aynı şey danny glover içinde geçerli. hani "i'm too old for this shit" ti danny, ha?
terminatör filminin senaristinin gazabına uğramış olan karakter. t 1000 ne sorarım size cep telefonu modelinden öteye geçmez. halbuki bak bize nasıl ihtişam katmışız 'terminatör deki civa adam' diyerek.
OROSPU ÇOCUĞUNDAN NE PiS KORKARDIM AMK SiNiR KRiZiNE SOKARDI BENi, LAN ÖL ARTIK ÖL ÖL AHAN YiNE ÖLMEDi GÖT DERDiM.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar