bugün

muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, çağdaşlaşmak ve batılılaşmak adına bütün yazarların desteklemesi ve arkasında durması gereken kampanyadır.

türbanlı yazarlar olmadan sözlüğümüz daha akılcı, dogmalardan uzak ve daha özgür olacaktır.

türbanlı yazarlar bu sözlüğümüzün gelişimindeki büyük engeldir ve artık buna bir dur demenin zamanı gelmiştir.
ben de tırnaklarını uzatan yazar istemiyorum ne olacak dedirten kampanyadır.
katıldığım kampanya.
+ 500 kişiyle katıldığım kampanya.
solcuları iyice andavar yobaz göstermek için açılan başlıktır.
Neden diye sorulması gereken kampanya.
arkadaşım burada ateisti de, komünisti de, türbanlısı da, dindarı da, ırkçısı da olması gerek. olsun ki dünyamız genislesin.
not: sosyalistim.
böyle ayrımcılık yapıp başlık açan orospu fırlatmalarını istemiyoruz kampanyası başlatıyorum.
türbanlı geri kafalı olmak zorunda değildir bu bir. türbanlı olup da çağdaş insanlar yok mudur? vardır. inanç başka bişeydir. muasır medeniyetler seviyesi derken Atatürk' ün kasttettiği bu değildir. önce bir durup düşünmeli Atamı anlamalı. o türbanı baş örtüsünü değil çarşafı istemedi. daha medeni daha güzel görünüm için. türbanlıymış değilmiş diye yazar olsun olmasın yorumu yanlıştır. gel gör ki devlet dairelerinde de olmaması gerektiğini düşünürüm bundan kaynaklı üniversitelerde de olmamalıdır. neden? çünkü üniversiteye türbanıyla alınan kız devlet dairesinde de türban isteyecektir. bakınca hakkıdır. cevabı da ben türbanlı çalışamıycak olsaydım okumazdım benim yıllarım gitti olacaktır.

edit: türbanlı kimse yanlış anlamasın ama okullarımızda olmamalıdır diyeceksiniz şortlu kız nasıl giriyosa derse ben de girerim. onunki tarz seninki dini görüş. ve bu ülke laikse senin o türbanla devlet kurumunda ne işin var? bir de burdan yakın.
inanılmaz öneri. ama onlar, ekseriyetle bu öneriyi yapan über çağdaş medeniyet fışkılarından daha ileridedirler. bu öneride bulunanların beyni yıkanmıştır. o zaman sizde başörtüsü takın ve yıkanmış beyniniz kurusun. kısaca bi s..git dediğim öneri. insanlık, medeniyet böyle önerilerle sağlanıyorsa, şu anda nişantaşında nasa benzeri bir kurum olurdu. anca laf, sizi klavye medenileri sizi.
ninjasözlük+şakirtsözlük işbirliğiyle kuracağımız yeni sözlüğümüze herkesi bekleriz.
Not: Oçlar da gelebilir.
enteresan bir öneri hakikaten...
farklı düşüncelere sahip insanları dışlama hakkını size kim veriyor sorusuyla cevaplanacak kampanya.

satuk buğra han pek bilinmez insanlar tarafından. begil oğlu emren'in hikayesi vardır dede korkut hikayeleri'nde bir de. bu insanın ya da hikayenin ana fikri şu her ne kadar içeride birbirini yese de eski türk devletleri bir düşmana karşı bir şekilde birlik olmayı başarmışlar.

biz içimizde, bizden olanlara karşı, aynı fikirdeki insanlarla birlik olabiliyoruz sadece.
öyle bir bölmüşler ki bizi, paramparça etmişler çok değil sadece 50 60 yılda.

savaşları kazanmanın rakibi sindirmenin en kolay yolu da budur zaten. nifak sokar içeridekileri birbirine kırdırırsın. önce gerçek solcularla, milliyetçileri kırdılar bir şekilde susturdular, sonra muhafazakarları. kendilerine göre daha ılımlı bu muhafazakarlar da ezildik deyip kendine göre karşı tarafı kırıyor şu an.

demem o ki.
onun türbanı sana batmasa, senin açık saçın ona batmasa. milliyetçinin kundurası solcuya, solcunun parkası milliyetçiye batmasa keşke. farklılıklarımızı dışlama aracı olarak görmesek. herkesi olduğu gibi kabul edip sevebilsek daha yaşanılır bir yer olmaz mıydı buralar.
komünistlerin desteklemeyeceği kampanyadır.

"Herkes istediği dini izlemek ya da dinsiz, yani kural olarak bütün sosyalistler gibi ateist olmakta tamamen özgür olmalıdır. Vatandaşlar arasında dinsel inançları nedeniyle ayrım yapılmasına kesinlikle göz yumulamaz." Vladimir ilyiç Lenin
beyinsiz yazarlar sözlükte başlık açmasın kampanyasının bu kampanyadan maddi, manevi, ulvi her türlü açıdan, dereceden çok net bir şekilde belli olan daha faideli olacağı su götürmez bir gerçek olacak kampanyadır.
özür dileyerek bi siktir git ya dedim içimden..haa yok burayada yazmışım.. ne küçük şeylerle uğraşıorsunuz işiniz mi yok allaseniz ya...
sözlükteki şakirtleri ve ablaları bi hayli rahatsız eden kampanya.
(bkz: 28 şubatçıların çocukları)
sırf bu başlık için türban takarım dediğim kampanyadır.

(bkz: uff snne be slk)
iNSANLARIN siyasi ve dini görüşlerine saygı gösterebilecek karaktere sahip olmayanların başlatmaya çalıştığı kampanyadır. ben o görüşte değilim, ama saygı duymasını da bilirim, nihayetinde bireysel olarak gördüğüm bir zarar yok. ülkenin hali nerelere geldi derseniz, 2002 den önce de çok parlak değildi zaten.

bu ülke 1938 den sonra bitmiştir. net...
bence sözlükte türbanlı olmasında daha büyük bir sorun var liseli ergen olması.
edit: türbanlı değilim.
saçma bi kapmanya.

not: türbanlı değilim.
güzel bi kumpanya.

not: ara sıra takıyorum.
(bkz: solcu ahlaksızlığı)
görsel
ayrımcılık yapan şerefsizlerin kampanyasıdır.
bizde bu kadar cahil yazar istemiyoruz ama kampanya başlatmıyoruz. insanlara. biraz fayda sağlıyacak başlıklar açın. çağdaşlıkla başörtüsü arasında bir baglanti yoktur. türkiye gram ilerlemiyorsa sırf bu özgürlük karşıtı hareketler yüzündendir. *