sylvesterella 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sy
  2. syal
  3. sybarite
  4. sybdg
  5. syberia
  6. syberia 2
  7. sybian
  8. sybian cemil
  9. sybil
  10. sybill trelawney

© 2008 - uludağ sözlük

sylvesterella başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sylvesterella ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sylvesterella nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» musta » tnt » dezenkarnasyon » twelve » gitme diye yalan bile soylerim » i love this game » hadi simdi nabican » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » autumnblaze » uc bes kisi » barack obama vaadleri » yar bana varmadi » yasak kadin » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » kaan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » sevilmedigini bilerek yasamak » erol yarar » osasuna » kannabinohid » yuksek sadakat » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » ahmed yasin » seovi » czech national basketball league » teksir kagidi » teror » eskisehir artik bir zirve yapiverelim zirvesi » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » cesur kusku