swh ulan 

kapat
  1. kaba bir swh vurgusu olan, samimi yazar söylemi.
    (bkz: ukteydi doldu)*

(bkz: iki nokta ust uste parantez guluyorum hesabi)
    #3416244 (bizkitch, 19.05.2008 04:19 ~ 04:22)

© 2008 - uludağ sözlük

swh ulan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. swh ulan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu swh ulan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » borsa dusunce uzulen yurdum insani » brothers of the lame » medar i iftihar » sport boys » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » zamanin manzarasi » hot spot » rui jordao » hapishane » fernando chalana » cocuklar duymasin » michelle marsh » kayseri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tuborg special » kocaelispor » sensodyne » bon iver tarzi baslik acma rehberi » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » walk over » gaziosmanpasa » ogrenci ogretmen diyaloglari » felsefeyi gereksiz bulmak » avon urunlerini satan kiz » damda gezer miyav miyav der » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » islam » sehid