sw pls 

kapat
  1. knight a yeni başlayanlar için; eğer oyunda biri gelir size sw pls derse anlayın ki ona swift atmanızı istiyor bu işlemide adamın üstüne tıklayıp swift seçeneğine basmakla oluyor(bilmeyenler varda)
    #1926959 (erdinch, 13.07.2007 19:41 ~ 16.07.2008 22:33)
  2. knight online'da koşma büyüsü isteme yöntemlerinden biri, diğer yöntem ise şudur:
    ">>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>"
    #3660049 (can bogazdan gelir, 13.07.2008 20:11)

© 2008 - uludağ sözlük

sw pls başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sw pls ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sw pls nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bc brno » kaan sezyum » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » banu alkan » duz adam » skolastik dusunce » darwin in olmeden onceki son namazi » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » eski sevgiliye sokayim sana bir sey olmasin » kujata » demostrasyon » yuksek sakatat » the dreamers » tikicanlar cezaevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » farmakodinamik » bir derdim var yasanmisliklari » burnu havalarda insan » gioacchino rossini » sembiyoz » pena » hiperparatiroidi » anket yaptim mutlu oldum » ambient » herkes vatanini sever » death race » nick alti entry yazicisi » teror » papagan » eski sevgilinin intihar mektubu