su testisi su yolunda kirilir 

kapat
  1. herkesin mutlaka kendi davranış ve yaşayışının bedellerini ödeyeceğini belirten atasözü.
    #36437 (sıçtırtma lamasına, 25.01.2006 02:11)
  2. kişinin yaptığı, sürdürdüğü ve benimsediği olumsuz alışkanlıkları/davranışları/tavirlarının dönüp dolaşıp kendine zarar vereceğini ifade eden ve bu zarar görme neticesinde, vay ben ne hallere düştüm,,,benim suçum günahım neydi,,,neden hep böyle şeyler benim başıma geliyor tarzında yakınmalar gün yüzüne çıktığında gözlemci konumundakilerce sarfedilmesi muhtemel söz.
    #381035 (balyancho, 28.06.2006 12:30)
  3. insanların yaşam tarzlarının paralelinde olaylarla karşılaşacağını anlatan ifadedir. kişinin yaşam tercihlerine göre yaşam da onlar hakkında tercihler yapacaktır. atasözleri içinde en dişe dokunanlardan birisidir.
    #902957 (rabbit, 24.11.2006 15:12)
  4. az önce kullandığım cümle
    kişi kumar oynamıştır.
    başlangıçta cebinde 5000$ ile başlamıştır. para katlanmış, katlanmış 400000$ olmuştur. daha sonra elinde avucunda ki bütün parası gitmiştir. garsona 5000$ dolar bahşiş verip, tüm parasını kaybettikten sonra 100$ borç isteyen insanlar görünce aklından bu atasözü geçmiştir. ve o günden sonra tövbe etmiştir.

evet insanın yaşam şeklinde karşılacağı bir sonuçtur. kumar oynayan kişinin, mafyalık yapan kişinin hırsızlık yapan kişinin karşılaşacağı sonuçtur. * *
    #2246616 (akvaryumdan bakan alik balik, 02.09.2007 04:12)

© 2008 - uludağ sözlük

su testisi su yolunda kirilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. su testisi su yolunda kirilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su testisi su yolunda kirilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir turk ile bir yunan arasindaki farklar » tourette sendromu » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » ulseratif kolitis » sampiyonlugunu ilan etmek » ucgensel terapi » yalnizlik » 12 mart 1971 » metalheadtr com » prisoner » damardan giren eski sevgili » yasamsal tespitler » sabri sarioglu » bulvar gazetesi » sabahat akkiraz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yuksek sadakat » ozlemek » uyku felci » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » www basketurk net » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » hayalleri ertelemek » toplam ziyaretci sayisinin gizemi » vejatatif bulgular » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » fonksiyon » artik melek degilim » katya