su ic gecer 

kapat
  1. fevkalade büyük kazik yiyen kişiye söylenen; malada davarada faydasi olmayan esasta hafiften laf sokma iç güdüsünü barindiran önerme.

(bkz: suyumu içtim salincağimi hazirliyorum)
    #1474173 (mulayim, 31.03.2007 02:34)
  2. bazı sağlık durumları için hiç de geçerli olmayan önermedir. ama özellikle türk toplumunda su her derde devaymış gibi her rahatsızlıktan sonra su içirilir.
    #1474178 (uieat, 31.03.2007 02:36)
  3. hıçkırık tuttuğunda yapılan tavsiyedir. pek işe yaramaz.
    #1474198 (minti, 31.03.2007 02:42)

© 2008 - uludağ sözlük

su ic gecer başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. su ic gecer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu su ic gecer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zencimo » cat » izmir fen lisesi » golge iktidar » caydanlik » heathen » estelle getty » fill in the blanks » kopekler gibi sevmek » devin harris a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci